Nie jest ważne by być lepszym niż ktoś inny ale by być lepszym niż wczoraj.
"You don't have to be perfect, but you have to try hard. And I did all the time." - Elena Dementeiva
Agnieszka Radwańska ~ Urszula Radwańska ~ Roger Federer ~ Lleyton Hewitt ~ Juan Martin del Porto ~ Łukasz Kubot ~ Gisela Dulko ~ Jerzy Janowicz ~ Michał Przysiężny Joasia Nalborska
Agnieszka ma już ich 12. Ja uważam, że to jest potwierdzenie tego, że stara się nie oddawać żadnego punktu, żadnego gema. Walczy o każdą jedną wymianę.
BTW: Czy tylko ja mam wrażenie, jakby Aga od startów w USA miała większą ambicję i chęć walki? (;
Aga czy Ula?: Aga i Ula Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 12009 Skąd: VVaryniol
Wysłany: 2010-08-19, 15:37
Z tymi setami to Aga ma tak od tego sezonu. To raczej wynika z tego, że w tym sezonie Aga gra bardzo solidnie i skrupulatnie, po prostu zamęcza rywalki i wybija im tenis z głowy na całego seta, w którym rywalka już nie ma ochoty grać, a Aga nie odpuszcza żadnej piłki. Niektóre te sety wygrane do 0 wynikają też z wyśmienitej gry Agi, która w tym secie gra po prostu bezbłędnie i dużo kończy (jak np. z King),
Aga czy Ula?: Aga
Wysłany: 2010-08-21, 01:34
fajnie, ze Agnieszka w czyms przewodzi, ale wydaje mi sie ze wpadla w rutyne - na szczescie rzadko zawodzi, ale i tez sprawia mniej milych niespodzianek, mniej niz na poczatku kariery, w rutyne ktora polega na tym, ze z tymi "musi" wygrac, a z tamtymi raczej nie
na poczatku seniorskiej kariery ciezko bylo o rutyne, bo nie znala rywalek i z kazda grala o zwyciestwo, a teraz rutyny ciezko sie pozbyc, z drugiej strony rywalki rowniez ja lepiej poznaly i juz jej niezlekcewaza