Tutaj możemy zamieszczać notki, jakie wysyłała do nas Agnieszka przez Facebooka
Krótka wiadomość z wczoraj (16 lutego 2012r.): Nie lubię serwisów leworęcznych zawodniczek. Przegrywałam wczoraj już 4-5 i 15-40 ale odrobiłam straty. Super, że wygrałam w dwóch setach. Dzisiaj McHale NB 18:00 czasu polskiego.
19 lutego 2012r. Robiłam co mogłam (oczywiście pamiętałam o Waszych wskazówkach ale niestety przegrałam. Jestem spakowana i wyruszam do Dubaju. Poniżej widok z mojego okna hotelowego. Dziękuję Wam za wszystko! Wypocznijcie choć troszkę!
Aga czy Ula?: Aga
Wiek: 22 Dołączył: 20 Mar 2011 Posty: 656 Skąd: /dev/null/
Wysłany: 2012-02-27, 10:45
27 luty
Cytat:
Wybaczcie, że nie pisałam wcześniej, ale kilka godzin po finale byłam już na pokładzie samolotu lecącego do Kuala Lumpur. Tytuł w Dubaju to coś naprawdę wyjątkowego.... No i jestem piąta na świecie!!!
6 marca 2012r. Bardzo, ale to bardzo dziękuję wszystkim za życzenia! Jesteście niesamowici ♥ Dostałam torcik od Uli i trenera. Szkoda, że nie mogę go podzielić i dać kawałka każdemu z Was. Sorki jeśli cieknie Wam ślinka ))
6 marca 2012r. Bardzo, ale to bardzo dziękuję wszystkim za życzenia! Jesteście niesamowici ♥ Dostałam torcik od Uli i trenera. Szkoda, że nie mogę go podzielić i dać kawałka każdemu z Was. Sorki jeśli cieknie Wam ślinka ))
A od którego trenera ???
_________________ "Wnuczku jak się nazywa ten Niemiec
który mi ciągle coś chowa ?
Alzheimer dziadku "
Aga czy Ula?: Iśka i Ula
Wysłany: 2012-03-09, 11:23
9 Marca 2012
Are you friends with Pink Panther? Btw, playing my first match in a few hours. | Jak tam Wasze relacje z Różową Panterą? Nie zapomnijcie, że już niedługo gram pierwszy mecz