Aga czy Ula?: Aga i Ula Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 12009 Skąd: VVaryniol
Wysłany: 2011-09-01, 00:14 Agnieszka wreszcie podpisała umowę na strój (firma Lotto)
Cytat:
Eurosport commentator Joanna Sakowicz (former WTA 150) informed that Aga's debut with Lotto will be today at her match against Kerber. She will be the main face of the company in WTA (along with Francesca Schiavone)
Congratulations to Aga. She was I guess the only player in top50 who didn't have a clothing sponsor.
by Kimadusah z TF
Aga czy Ula?: Aga i Ula ;)
Wysłany: 2011-09-02, 13:01
Nadal napisał/a:
Okropnie w tej suknience wyglądała, fu jak Schiavone będzie ubrana
dokładnie .. w ogóle mi się nie widzi ta nowa sukienka, zapewne większość odczuwa niesmak i zaraz kojarzy się ze Schiavone. Poprzednia czarna spódniczka była super. Jestem pewien że w strojach adidasa lub nike wyglądała by świetne .
Aga czy Ula?: Obie siory! Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 4407 Skąd: Poland
Wysłany: 2011-09-02, 14:40
taaa w tym co miała Kerber na stówę wyglądała by bosko hahaha...albo w tym czerwonym niczym panna z ulicy...
Stroje adidasa są pospolite, nieciekawe...Oprócz Schiavone również Rybarikova i nie wiem czy nie czasem Pironkova mają odzież z tej firmy...
Rozpaczacie jakby Aga miała grać do końca życia tylko w tej jednej sukience.. w której i tak Aga wyglądała bardzo dobrze:) A to, że większość kieruje się zdjęciami to ich problem...najlepiej żeby grała w topie i spódniczce jak uboga krewna...
Wysłany: 2011-09-02, 19:36
MaRQs napisał/a:
taaa w tym co miała Kerber na stówę wyglądała by bosko hahaha...albo w tym czerwonym niczym panna z ulicy...
Stroje adidasa są pospolite, nieciekawe...Oprócz Schiavone również Rybarikova i nie wiem czy nie czasem Pironkova mają odzież z tej firmy...
Rozpaczacie jakby Aga miała grać do końca życia tylko w tej jednej sukience.. w której i tak Aga wyglądała bardzo dobrze:) A to, że większość kieruje się zdjęciami to ich problem...najlepiej żeby grała w topie i spódniczce jak uboga krewna...
bah bah bah .. Marq każdy ma inne upodobania dla Ciebie wygląda świetnie dla mnie nie Osobiście nie przepadam za firmą Lotto.
Forum jest właśnie po to aby wyrazić własne zdanie na jakiś temat. Nie mam zamiaru się kłócić. Jak lubisz to lepiej dla Ciebie.