Co jakiś czas wyskakują mi błędy na forum typu "Warning: main(./cache/board_config.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/marcino/public_html/common.php on line 259" lub forum zmienia się na anglojęzyczne. Teraz przed chwilą nawet mnie wylogowało + tamten błąd i zmiana języka forum.
Nie wiem, czy jest tak u innych użytkowników. Ja mam najnowszą Operę, jeśli to istotne.
PS: Strasznie uciążliwe jest to "Ładowanie strony, proszę czekać!". Nie da się tego usunąć?
Ostatnio zmieniony przez kiriosz 2010-08-17, 19:57, w całości zmieniany 1 raz
Aga czy Ula?: Aga i Ula Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 12009 Skąd: VVaryniol
Wysłany: 2010-08-17, 21:58
Coś jest popsute na serwerze, ale wina leży po stronie firmy u której wykupiłem serwer na forum, więc ja nic nie mogę na razie poradzić. Mam tylko nadzieje, że firma u której mamy hosting szybko to naprawi, mogę tylko przeprosić za utrudnienia.
Od pewnego czasu forum zacina mi się już co 5-10 minut, czyli trochę częściej. Wtedy zmienia język na angielski, wszystkie działy i poddziały niekiedy wychodzą na wierzch i forum się niesamowicie rozciąga, a od kilku dni pokazuje mi nawet w nazwie strony 'strona w budowie'
Bez jaj, to już jest denerwujące, tym bardziej, że nie mogę normalnie posiedzieć forum przez choćby wcześniej wspomniane 10 minut.
Od pierwszego posta tylko tyle się zmieniło, że przestało mnie wylogowywać i nie pojawia się błąd wskazany w pierwszym poście.
Może jednak to nie jest wina serwera, a coś z zawartością forum? Błąd nie leży po stronie przeglądarki, bo inne strony działają mi bez zarzutu.
Aga czy Ula?: Aggie Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 06 Maj 2009 Posty: 13261 Skąd: Dukla
Wysłany: 2010-10-28, 20:31
Cinek trzeba coś z tym zrobić. Bo to na prawdę jest denerwujące. Zniechęca mnie już to do siedzenia na forum. Czekanie głupie aż się post wyśle po 1-2 minutach.
Aga czy Ula?: Aga i Ula Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 12009 Skąd: VVaryniol
Wysłany: 2010-10-28, 22:51
Wszystko już działa normalnie. Jak widać było to przejściowe.
Nic nie mogę poradzić...