Może nie tyle co mi chodziło poszerzyć, a rozbudować. Wydaje mi się, że działy WTA i ATP powinny być bardziej wysunięte naprzód, aniżeli schowane pośród dziesiątek subforów. W końcu tenis to główne zajęcie sióstr.
Aryman3 napisał/a:
Słabością - brak kontekstu dla sióstr Radwańskich w postaci bardziej rozbudowanego serwisu inf. o polskim i zagr. tenisie; zwłaszcza kobiecym
Aga czy Ula?: Aga
Wysłany: 2011-02-02, 23:44
Ja sądzę że dział Gry i zabawy forumowe powinien zostać przeniesiony do Heyd-Parku bo to raczej zbytnio nie pasuje do Tenisowego Hyde-Parku
Nie wiem czy takie coś wchodzi w grę gdyż nie jestem obeznany w temacie prowadzenia forum
A co do zmiany wyglądu forum sądzę że Matus i Cinek mogli by wybrać kilka darmowych pozycji szablonów i zrobić ankietę który szablon najbardziej odpowiada użytkownikom no i oczywiście powinna być możliwość odpowiedzi by został stary wygląd ponieważ może się okazać że tak naprawdę nie każdy jest za zmianą wyglądu
A jeśli chodzi o termin to może umówmy się że gdy Aga wygra jakiś turniej to nowy wygląd zostanie wprowadzony w życie.
Pomysł bardzo dobry daro97
Wydaje mi się, że można wprowadzić w tło forum jakiś motyw związany z siostrami Radwańskimi, jednak nie wiem, czy nie byłoby zbyt... krzykliwie?
Obecny styl jest dobry, ale moim zdaniem - zbyt ponury.
Wysłany: 2011-02-03, 16:18
Tak jak Kiriosz słusznie zauważył jest tutaj ponuro żaden element naszego forum nie przykuwa uwagi więc według mnie ciężej nam o nowych użytkowników wiem że to nie jedyny powód gdyż same Siostry Radwańskie są węższym tematem dlatego ciężej nam o nowych aktywnych użytkowniku. Jednak może najpierw zacznijmy od właśnie takich pierdół jak zmiana szablonu a później zastanowimy się nad innymi sposobami pozyskania nowych użytkowników
Wysłany: 2011-09-01, 14:33
No i czy administracja zastanawiała się nad propozycjami jakie w tym temacie padły???
Cinek wiem że studiujesz i nie masz zbyt wiele czasu ale o ile pamiętam zmiany miały zostać wprowadzone po wygraniu przez Agnieszkę turnieju
Jeśli teraz nie masz czasu na zmianę to może poszukasz jakiś propozycji motywów i zrobisz ankiete dla użytkowników którzy sami wybiorą jak powinno wyglądać forum na którym spędzają tyle czasu. Wtedy przynajmniej będziemy krok do przodu i coś już będziemy mieć
Osobiście pozmieniałbym też te banery działów Na jakieś takie nowsze Matus wiem że ty się tym zajmujesz może coś pokombinujesz ??