Aga czy Ula?: obie są super!
Wiek: 18 Dołączyła: 11 Kwi 2009 Posty: 394 Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2011-09-07, 07:28
Nie wiem czy czegoś takiego nie ma czy ja po prostu nie zauważyłam ale brakuje mi jakiegoś działu poświęconemu deblowi. Aga przegrała w singlu, ale w deblu przecież nadal gra, a tutaj o tym cisza...
Aga czy Ula?: Aga i Ula Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 12009 Skąd: VVaryniol
Wysłany: 2011-09-07, 14:25
Jak to cisza?
Wejdź w Agnieszka Radwańska > Aktualny turniej > US OPEN 2011 i masz wszystko (singiel i debel).
Aga czy Ula?: obie są super!
Wiek: 18 Dołączyła: 11 Kwi 2009 Posty: 394 Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2011-09-07, 15:15
A to przepraszam Chyba jednak jestem ślepa, a może bardziej zakręcona, bo jade dzisiaj do Sosnowca na koncert urodzinowy Farnej, a ona jest moją największą idolką
Cinek i pozostali bywalcy
, a może póki nie ma o Adze żadnych solidniejszych informatorów książkowych,
przygotowalibysmy zbiorowym sumptem dołączone do Forum internetowe kompendium faktogradiczne jej poświęcone. To byłby nasz prezent i wyraz wdzięcznosci za tyle radości jaką sprawia nam jej gra(zwłaszcza w ostatnim półroczu)
Zainteresowanie na świecie tez gwałtownie rosnie, wiec Forum miało0by duzo więcej uzytkowników. Tekst mógłby byc dwujęzyczny.
Co o tym myśicie?
Aga czy Ula?: Aga i Ula Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 12009 Skąd: VVaryniol
Wysłany: 2012-03-06, 12:05
Ja od razu zaznaczam, że nie mam czasu na to, studia ledwo pozwalają mi na spełnianie podstawowych obowiązków na forum, ale jeżeli zrobiliby to użytkownicy to nie mam nic przeciwko.
Jak miałoby wyglądać to kompendium faktogradiczne, co miałoby w nim być i w jakiej formie?
Wyobrażam to sobie tak
1/Biografia oparta na datach
2/Turnieje chronologicnie od skrzatek, rok po roku
3/Miejsca tabelaryczbe w Polsce i na świecie 2004-12
4/H2H tablica rywalek
5/RTrofea i nagrody
6/Staystyki zbiorcze i dla wazn. turniejów WTA, w tym ich ewolucja
7/Aga na tle historycznych dokonań czołowych tenisistek świata i Polski
Aga czy Ula?: Roma
Wiek: 17 Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 6402 Skąd: lubelszczyzna
Wysłany: 2012-03-06, 13:41
Nie chce być pesymistą, ale nie widze tej formy cd. niektórych podpunktów.
Ad.1 - taka biografia na datach istnieje na polskiej wikipedii i jest okropna do czytania.
Ad, 2 - tu trzeba by oddzielną stronę internetową, poza tym taka baza turniejowa jest na ITFu stronie.
Ad. 3 - to książka by zeszła na kopiowaniu rankingów
Ad. 4 - żeby wszystkie rywalki zebrać to tez trzeba by oddzielną stronę internetową, zresztą wszystko jest w bazach ITFu.
Ad.5 - wszystkie trofea są na forum
Ad. 6 - są od tego specjalne storny
Ad. 7 - w Polsce jest najlepsza, a póki nie ma SF szlema to nie można jej porównywać do np. Seles czy Hingis.
Pomysł mi się podoba, ale uważam, że samo forum jest kompendium - pełno zdjęć, meczy, stroje nawet. Opisy turniejowe bardzo dokładne od 2009r. (kwiecień).
A uważam, że 2 języczność menu forum np. to świetny pomysł, ale czytałem, że to dużo pracy.
Wysłany: 2012-03-06, 15:07
Ja bardzo lubię siedzieć na tym forum,i nie po3eba mi więcej atrakcji,ale sądze ,że zabawa zawsze
jest czymś co przyciąga wiele ludzi...Może jakieś konkursy- nagrodami były by np.plakietki albo cos w tym stylu.