Właściwie to nie wiem co mam napisać, bo nie jestem w tym dobry Interesuję się tenisem od ok. roku, ale w ostatnim czasie jeszcze bardziej niż wcześniej. Niemal z tygodnia na tydzień pokochałem tę dyscyplinę sportu. Ze sportu uwielbiam też biathlon i biegi narciarskie.
To nie jest mój pierwszy post na forum, ale możemy uznać, że jednak tak będzie. Macie tutaj dosyć ciekawe zabawy (RTG, WZT), ale jeszcze nie do końca rozumiem ich przebiegu, mam nadzieję, że z czasem zakapuję.
A forum obserwuję już od dłuższego czasu, ale zawsze jakoś brakowało mi czasu na rejestrację
Jeżeli jeszcze chodzi o mnie to jakoś nie chcę o sobie opowiadać, być może zdradzę coś kiedyś podczas pobytu tutaj.
więc oficjalnie - cześć Wam
Ostatnio zmieniony przez kiriosz 2010-08-14, 16:05, w całości zmieniany 1 raz
Aga czy Ula?: Aga
Wiek: 26 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 430 Skąd: pomorskie
Wysłany: 2010-08-14, 16:55
haha jaka oficialna prezentacja...ciekawie się robi, a te zasady za kumasz....haha i zobaczymy czy ci się spodobają.... witamy w "klubie złamanych rakiet" haha i powodzenia
_________________ Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony.
Sympatie? Od samego początku przygody z tenisem uwielbiam Cirsteę, straszliwie mnie urzekła
Oprócz tego Kirilenko, Rezai, Wozniacki i na tym by się lista kończyła, chociaż pewnie którąś pominąłem ;>
Obaj bracia Williams, Kuzniecowa, Szarapowa ze względu na jej upiorne jęki, Henin, Li... i to tyle.
Wolę WTA, bo jest zdecydowanie bardziej nieprzewidywalne i jest na co popatrzeć niekiedy