Aga czy Ula?: Lubie obie, ale troszke bardziej Agusie <3
Wysłany: 2012-02-12, 21:54 Dawcio99
Hello! No to tak nazywam sie Dawid i mam 14 lat. Interesuje się sportem, każdym sportem (No może poza snookerem, golfem, rugby, wrestlingiem i hokejem ) i muzyką. Mój ulubiony styl muzyczny to Rock... Kocham się śmiać! Mieszkam w Kępnie. Miasteczko na południu Wielkopolski. Mam 70 km do Wrocka. Kocham grać w tenisa. Gram dopiero od roku, ale bardzo mi się spodobało. Co do moich tenisowych upodobań.. ,,Pierwsza" była Martina Hingis... No urzekła mnie tą kombinacyjną grą... Później była już Iśka, Serena Williams i Kimiko Datte Krum. Kimiko niezwykle szanuje.. Oczywiście lubie tez Ulkę . Ostatnio polubiłem Watson i Woźniacką. I dodam jeszcze, że kibicuje Hiszpankom, gdyż Hiszpania to mój ukochany kraj.. Poprostu się w nim zakochałem.. A z panów to lubie Rafe Nadala i Nowaka Djokowicia oraz Łukasza Kubota... Wiem, że ci dwaj pierwsi rywalizują o numer "1" ATP i często mam rozdarte serce za kim być... A i lubie też Gaela Mofilsa...
To by było na tyle.. Macie pytania to piszcie
Ostatnio zmieniony przez dawcio99 2012-02-12, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Aga czy Ula?: Aga i Ula Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 12009 Skąd: VVaryniol
Wysłany: 2012-02-13, 02:05
Witaj