Nie jest ważne by być lepszym niż ktoś inny ale by być lepszym niż wczoraj.
"You don't have to be perfect, but you have to try hard. And I did all the time." - Elena Dementeiva
Agnieszka Radwańska ~ Urszula Radwańska ~ Roger Federer ~ Lleyton Hewitt ~ Juan Martin del Porto ~ Łukasz Kubot ~ Gisela Dulko ~ Jerzy Janowicz ~ Michał Przysiężny Joasia Nalborska
Pan Wojtek Fibak, to najlepszy męski tenisista w historii Polski. Agnieszka może zostać najlepszą polską tenisistką, czego jej życzę z serca. Uwagi p. Wojtka są merytoryczne i prawdziwe. Też widzi Agnieszkę w gronie najlepszych tenisistek świata, też wróży jej zwycięsta w szlemach. Mówi o jej dużych zaletach, ale i o jej dotychczasowych wadach. Agnieszka we współpracy z p. Wiktorowskim zdecydowanie poprawiła swój profesjonalizm. Wychodzi na kort, by zwyciężać, walczy o każdą piłkę bez względu na wynik, dochodzi do niemożliwych do odbicia piłek i wysyła je przeciwniczkom w wyrafinowany sposób. Stara się szybko kończyć pojedynki, by zaoszczędzić siły na kolejne starcia. Doskonale porusza się po korcie. Jest szybka i zwinna. Gra mądrze, ciekawie. Poprawiła serwis. Nawet z 2 serwisu zdobywa ponad 50% punktów. Wygrywa z 3 i 4 rakietą świata. Jeżeli utrzyma formę z Tokio, to wygra również w Pekinie, a może i w Stambule. Nie chcę powtarzać po Fibaku wad Agnieszki, bo każdy człowiek ma jakieś. Oby zawsze zalety Agnieszki przeważały nad jej wadami i dopisywało jej zdrowie. Dziękuję p. Agnieszko za piękno w Pani grze, że nawet po przegranych pojedynkach, gdy przez chwilę czuję się gorzej, to za moment wdzięczny jestem Pani, że mogłem obejrzeć Pani poezję tenisa (cytat z p. Stopy o pojedynku z Azarenką). Rodzicom Agnieszki też należą się podziękowania, bo to dzięki ich wysiłkom Agnieszka stała się profesjonalną tenisistką. A pan Wojtek Fibak nie opowiada głupot, ani mnie nie wkurza. On profesjonalnie diagnozuje i wyciaga wnioski. Zgadzam się z nim w 100%. Pozdrawiam forumowiczów. Szczególnie dziękuję osobom, które podają linki z obrazem na żywo.