Cześć! (;
Jestem Patrycja, interesuję się tenisem i modą. Moje ulubione zawodniczki to: Karolina Woźniacka, Maria Sharapova i oczywiście nasza Isia. W męskim tenisie bardzo kibicuję Novakowi Djokovic (wybaczcie, ale nigdy nie umiem odmienić jego nazwiska xd).
Aga czy Ula?: Aggie Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 06 Maj 2009 Posty: 13338 Skąd: Dukla
Wysłany: 2011-05-29, 10:59
Witaj! Plus za Isię i Djokovica.
Baw się dobrze na naszym forum. Zapraszamy do udziału w WZT i RTG. A także udzielania się w tematach dotyczących sióstr Radwańskich.
Aga czy Ula?: Aga i Ula Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 12070 Skąd: VVaryniol
Wysłany: 2011-05-29, 11:52
To ja miałem link w podpisie .
Witaj na forum i baw się dobrze.
Aga czy Ula?: Aga
Wiek: 15 Dołączyła: 31 Maj 2011 Posty: 88 Skąd: Barcelona
Wysłany: 2011-06-03, 16:15
Hej!
nasze ulubienice się strasznie różnią.Ja nie za bardzo kibicuję Rosjance,tym bardziej Dunce.
Ode mnie takie jedno pytanko: co sądzisz o Hingis i Date-Krumm?? (musiałam zadac)
Szczerze mówiąc, to nie mam zdania na temat i jednej i drugiej. Hingis nie dane mi było oglądać, bo gdy zakończyła karierę, nie interesowałam się tenisem a przynajmniej nie w takim stopniu. Osoba Japonki nie bardzo mnie interesuje, nie śledzę jej wyników i prawdę mówiąc, nic o niej nie wiem. (;