Aga czy Ula?: Aga
Wysłany: 2010-01-14, 18:04 Małe puchary za wygrane turnieje :)
Witam
Mam pewną propozycje oczywiście zrozumiem jak zostanie ona wyśmiana lub ktoś napisze co za debil Więc tak myślałem , myślałem i nadal myślałem aż po chwili wpadł mi pomysł!! Który brzmi tak : Może zrobimy coś takiego że osoba która wygra jakiś większy turniej będzie dostawać taki mały puchar i będzie mogła sobie go wkleić do profilu!! Zawsze to jakieś wyróżnienie dla osoby która wygrała turniej I dzięki temu może poczuje się bardziej dowartościowana No i to chyba na tyle Coś czuje że propozycja zostanie odrzucona ale co mi tam jak już tyle napisałem i jeszcze na dodatek myślałem to już stworze ten temat
Pozdro
Wysłany: 2010-01-14, 18:40
Aha ;] Nie wiedziałem Tylko ja myślałem żeby każdy puchar był inny No i nie wiem czy każdy puchar był duży i wybierało się jeden czy były też mniejsze i miało się wszystkie A najlepiej jakby się dało je wrzucić pod te piłeczki które są w profilu Ale wtedy były by 3 rodzaje takie jak brązowy srebrny i złoty I np wyglądało by to tak
dajmy obrazek złotego pucharu a obok cyfra ile ich się uzbierało obok dajmy srebrny i znów liczba ile ich się posiada A jak tak by nie mogło być to po prostu w profilu by się wklejało wszystkie uzbierane puchary na jakimś tle lub jak sobie to dana osoba wymyśli I znów musiałem myśleć
Aga czy Ula?: Aga i Ula Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 12070 Skąd: VVaryniol
Wysłany: 2010-01-15, 14:57
To zależy od tych, którzy organizują dany turniej wzt. Ja w ostatnim turnieju wzt wta debel dla wygranych dałem zdjęcie z wygraną parą i pucharem, Marqs i matus też mogą tak robić - to zalezy od nich.
Wysłany: 2010-01-16, 16:33
Matus napisał że w tamtym sezonie dostawało się puchary!! Ale jak widzę już się nie dostaje!! Jak coś to ja mogę się zając pucharami I po każdym turnieju mogę je wklejać w temacie w którym były zawody
Wysłany: 2010-01-16, 16:39
No to lajt No ja miałem zamysł wklejania samych pucharów bez zawodnika A jak widzę ty wklejasz z zawodnikami No tylko nie umiałem znaleźć takich prawdziwych jakie są dawane prawdziwym zwycięzcą turniejów!!! Dlatego mam obrazki różnych pucharów jak chcesz to ci mogę je wysłać może ci się przydadzą