Aga czy Ula?: Żadna
Wysłany: 2010-11-14, 22:35 Marco
Cześć
Marek, lat 15, zamieszkały w okolicach Kalisza. Uczę się w gimnazjum.
Tenisem interesuję się dopiero od tegorocznego turnieju w Stuttgarcie, więc proszę wybaczyć wszelkie braki wiedzy, jakie się pewnie z czasem pojawią. Jeśli chodzi o zainteresowania, to uwielbiam tenisa i siatkówkę, a z innych dziedzin oprócz sportu to: czytać książki fantasy, rysować, grać w gry itd.
Ostrzegam z góry, że bardzo nie lubię Agnieszki Radwańskiej, ale nie mam zamiaru tutaj jakoś bardzo uwidaczniać tej antypatii.
Sympatie tenisowe: wszelkie tłuki i wyjce, a w szczególności: Bartoli, Sharapova, Wickmayer, Azarenka, Rezai, Kirilenko, Cirstea, Ivanovic ( chodź Ana takim tłukiem i Kiri nie są)
Antypatie tenisowe: wszelkie zawodniczki techniczne i przebijaczki, ale takie główne anty z różnych powodów to przede wszystkim:
Agnieszka Radwańska, Wozniacki, Schnyder, Stosur, Jankovic, Henin, Hantuchova, Kleybanova.
Kilka osób zna mnie z innego forum, więc witam ich i wszystkich innych, mam nadzieję, że z może z trudem ale jakoś się dogadamy
Aga czy Ula?: Aga & Ula
Wysłany: 2010-11-14, 22:42 Re: Marco
Marco napisał/a:
Cześć
zamieszkały w okolicach Kalisza, uwielbiam tenisa i siatkówkę, bardzo nie lubię Agnieszki Radwańskiej, Sympatie tenisowe: wszelkie tłuki i wyjce,
Witam Marku W okolicach jakiego Kalisza.... ? Pomorskiego... ? Tak jak ja uwielbiasz Tenisa i Siatkówkę, szkoda, że nie lubisz Agi. Też bardzo lubię wyjce, no może oprócz Williamsównych
Aga czy Ula?: Aga i Ula Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 12070 Skąd: VVaryniol
Wysłany: 2010-11-14, 22:50
Witaj.
Nie wiem czy do końca wiesz, co oznacza słowo przebijaczka jeżeli do tej grupy zaliczasz Stosur, Hantuchovą i Kleybanovą. Nie trzeba być bardzo inteligentnym, żeby zobaczyć, że Stosur gra bardzo agresywnie, mocno, czasem na 1 strzał, tym bardziej Danka oraz Alisa. Ale to Twoje zdanie .
Mam nadzieje, że miło tutaj spędzisz swój czas