Aga czy Ula?: Aga i Ula Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 12070 Skąd: VVaryniol
Wysłany: 2009-04-12, 00:24 Najlepszy mecz Agnieszki
Głosujemy na mecz Agnieszki, który najmilej wspominamy.
U mnie na pierwszym miejsc mecz z Sharapovą z US OPEN 2007, to były emocje... Na początku nie było transmisji to siedziałem przed LS i krzyczałem: come on, potem przeniosłem się przed TV.
Zdecydowanie Szarapowa - Radwańska. Wtedy zaczęłam 'uwielbiać' Isię, wcześniej jej mecze po prostu śledziłam, a od tego meczu - kibicuję. Piękne zwycięstwo, jak Masza wróci to Aga jeszcze kilka razy je powtórzy
_________________ Trzeba z żywymi naprzód iść, po życie sięgać nowe.
Masha Neuner Premier Mandatory C'mon Maria, Vika, Aga!
Aga czy Ula?: Robert
Wiek: 23 Dołączyła: 11 Kwi 2009 Posty: 2653 Skąd: Wallgau
Wysłany: 2009-04-12, 19:59
Z całą pewnością powtórzy kilka zwycięstw na skontuzjowanej Sharapovej. To już nie będzie to samo. Ja mam nadzieję, że kiedyś te panie zmierzą się w finale RG i Wimbledonu. Pierwszy wygra Sharapova, a drugi Aga i będę szczęśliwa
Aga czy Ula?: Obydwie ;p
Wysłany: 2009-04-20, 15:39
Ja powiem ze mecz Pietrowa w eastbourne byl najelpszy ! Taka prezycja te boskie zagrania ! Naprawde mecz stal na niezywyklym poziomie. Drugi w kolejnosci mecz z Cornet . Tez super ciekawy ale szkoda ze wiecej dramaturgi nie bylo.
Moim zdaniem też pojedynek z Scharapową http://www.youtube.com/watch?v=OkIkQvXOMgQ w 3 rundzie US Open Pamiętam ten mecz świetny w wykonaniu Isi Scharapowa wtedy w 2 pierwszym rundach chyba straciła nie wiecej niz 5 gemów a tu polka jeszcze wtedy nieznana sprawia wielka sensacje i odprawia rosjanke z kwitkiem
Wysłany: 2009-06-30, 13:30
Według mnie najlepszy był finał w Eastbourne z Pietrową, ponieważ ten mecz stał na niezwykle wysokim poziomie z obu stron, a Aga prezentowała w nim bajeczne akcje. No i wygrała Zresztą wystarczy obejrzeć filmik z tego meczu na Youtube-polecam