Aga czy Ula?: Aggie Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 06 Maj 2009 Posty: 13338 Skąd: Dukla
Wysłany: 2010-07-26, 01:16 Nowa gra
W tym temacie podajecie swoje pomysły na nową grę na forum typu WZT... tylko nie będzie obstawiania meczy. Gra będzie miała swój oddzielny wątek. Czekam na propozycje.
Aga czy Ula?: Roma
Wiek: 17 Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 6431 Skąd: lubelszczyzna
Wysłany: 2010-07-26, 08:37
Uważam, że z nową grą poczekać do jakiejś przerwy z tenisem (zaraz po US Open), ponieważ teraz, zamiast typowania/obstawiania każdy będzie zainteresowany US Open Series oraz a dla niektórych zwłaszcza ME w LA.
Wysłany: 2010-07-26, 11:21
Hmm... podobne w tym sensie, że będzie ta gra miała swój oddzielny temat tak jak WZT. Nie musi być obstawianie, np. może być tak jak na wtatenis podobne do RTG lub GSM.
Właśnie chciałem zaproponować pewną grę
Chodzi w niej o to, że co tydzień po publikacji drabinki md przez prowadzącego (drabinka dokładnie taka jak w prawdziwym turnieju), userzy muszą wytypować runda po rundzie, która zawodniczka ma wygrać. Pewnie mało kto to zrozumie (eh Oklahoma ), to podam przyklad:
Mam nadzieję, że teraz jest już wszystko jasne Każdy idealnie trafiony typ dla zawodniczki (powiedzmy na to 2runda dla Sharapovej) to 2 pkt. Jeśli zaś pomylimy się o 1 rudnę (np. wytypowaliśmy finał Azarenki, a ona odpadła w semi), to dostajemy 1pkt
Aga czy Ula?: Aga
Wiek: 26 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 430 Skąd: pomorskie
Wysłany: 2010-08-01, 13:44
Słuchajcie, jeżeli nie będzie czegoś nowego to forum będzie umierać, a szkoda by była. Ja rozumiem Cinka że chce żeby to było forum tematyczne, aczkolwiek nie można ciągle pisać tylko wtedy gdy gra Aga czy Ula. Mam nadzieję że frekwencja dopisze i będzie prowadzący to. Nawet ja się mogę tym zająć. haha ( to tylko propozycja)
_________________ Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony.