top home
Agnieszka i Urszula Radwańska - siostry Radwańskie - FORUM Strona Główna
[ FAQ ]   [ Szukaj ]   [ Użytkownicy ]   [ Grupy ]   [ Statystyki ] [ Rejestracja ]   [ Zaloguj ]
 Ogłoszenie 
Ciekawe linki: Aga Radwańska na Facebook'u, Twitterze; Oficjalna strona sióstr Radwańskich; Tumblr

Odwiedź Profil forum na Facebook'u i kliknij 'Lubie to!'.
Odwiedź Forumowego twitter'a i 'Podążaj za nami!'.

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ostrzezenia

Zamknięty przez: Cinek
2010-05-01, 15:15
Ostrzeżenia

Czy uważasz, że ostrzeżenia powinny być czasowe i sb było wolne od ostrzeżeń
Tak
60%
 60%  [ 6 ]
Nie
40%
 40%  [ 4 ]
Głosowań: 10
Wszystkich Głosów: 10

Autor Wiadomość
piterus 
Grand Slam
^po prostu Piotrek

Aga czy Ula?: Roma
Wysłany: 2010-04-30, 21:01   Ostrzeżenia

Czy troche na forum nie jest z tym przesadzane??

Ja uważam, że ostrzeżenia powinny być czasowe i shoutbox powinien być wolny od ostrzeżeń...

Oddajcie głos w ankiecie...

When I enter any tournament, I give it my all hoping to win it. It is just the same here. I am happy to be playing good tennis too
Agnieszka Radwańska

Miron 
Grand Slam
AgUla

Aga czy Ula?: AgULA
Wysłany: 2010-04-30, 21:13   

Co to byłby za sens gdyby ostrzeżenia były czasowe ??
Każdy robiłby co chciał
Moim zdaniem dobrze jest tak jak jest
Dzięki temu na forum jest w miarę kulturalnie

Talvi 
ITF

Aga czy Ula?: Aga :)
Wysłany: 2010-04-30, 22:01   

Ja tam popieram Piterusa. Nie ma sensu dawać ostrzeżeń za np. dublowanie postów. Okej, jakaś "kara" za nagminne łamanie tego powinna być, ale jeśli później komuś się coś "przypadkiem" wymsknie, i ma byc zbanowany przez to, że kiedyś zdublował post... dla mnie dziwne.

Jeśli ktoś zawini poważnie i będzie bezczelny to nie trzeba wtedy nawet ostrzegać, tylko można od razu zbanować przecież. :)

Cinek 
Administrator
Nowy rok, nowe nadzieje

Aga czy Ula?: Aga i Ula

Wysłany: 2010-04-30, 22:11   

Talvi napisał/a:
Ja tam popieram Piterusa. Nie ma sensu dawać ostrzeżeń za np. dublowanie postów. Okej, jakaś "kara" za nagminne łamanie tego powinna być, ale jeśli później komuś się coś "przypadkiem" wymsknie, i ma byc zbanowany przez to, że kiedyś zdublował post... dla mnie dziwne.

Tylko, że my nie dajemy ostrzeżenia po pierwszym zdublowaniu posta, tylko najpierw dajemy upomnienie (zazwyczaj na PW). Jeżeli ktoś po 1 upomnieniu dalej dubluje posty no to jak my mamy z tym walczyc? Forum to nie gadu-gadu. Tym bardziej, że niektórzy nawet dublują po kilka razy, jakby sobie na jakimś komunikatorze rozmawiali (co innego wklejać jakieś newsy, wyniki).

"You don't have to be perfect, but you have to try hard. And I did all the time." - Elena Dementeiva

Agnieszka Radwańska :love: ~ Urszula Radwańska :nono: ~ Roger Federer :padam: ~ Lleyton Hewitt :super: ~ Juan Martin del Porto ~ Łukasz Kubot :O ~ Gisela Dulko :love: ~ Jerzy Janowicz :cwaniak: ~ Michał Przysiężny :sugoi: Joasia Nalborska :love:

piterus 
Grand Slam
^po prostu Piotrek

Wysłany: 2010-04-30, 22:16   

Kto dostał takie upomnienie na pw?

When I enter any tournament, I give it my all hoping to win it. It is just the same here. I am happy to be playing good tennis too
Agnieszka Radwańska

MaRQs 
Grand Slam

Aga czy Ula?: Obie siory!
Wysłany: 2010-04-30, 23:47   

Ja napisałem PW w tej sprawie chyba do 5 osób. Niektórzy się zastosowali, niektórzy nie. A SB jak najbardziej będzie sprawdzane, bo to też część forum i obowiązują tam takie same zasady jak na całym forum.

OFFCIAL HATER OF WOZNIACKI, SHARAPOVA, WILLIAMS SISTER, IVANOVIC, AZARENKA, WICKMAYER

DORA 
International

Aga czy Ula?: Justyna
Wysłany: 2010-04-30, 23:51   

Cytat:
Kto dostał takie upomnienie na pw?

Ja i to za taką pierdołę że...

daro97 
Premier Mandatory
Aga C'mon

Aga czy Ula?: Aga
Wysłany: 2010-04-30, 23:59   

Ja np takiego upomnienia nie dostałem !! :D Ale oczywiście z pokorą przyjąłem ostrzeżenie gdyż faktycznie należało mi się :P :D Ja co do tej sprawy nie mam zdania :D

Space93 
Premier 5
Czas zostać nr 1

Wysłany: 2010-05-01, 01:47   

Kurcze.Na forum nie powinno być za dużo demokracji :P . Dlatego regulamin etc powinien być ustalany odgórnie. A poza tym co Wam tak z tymi ostrzeżeniami, grunt żeby trzech nie mieć.
W sumie Twoją sytuację rozumiem piterus, gdyż jesteś już tylko o krok od wyrzucenia, ale teraz z pewnością się pilnujesz, żeby nie popełniać tych samych gaf, błędów itd. ;)

Aro1234 
International

Wysłany: 2010-05-01, 08:07   

No ja już dawno dostałem ostrzeżenie chyba zaraz jak zarejestrowałem się na forum .
Ostrzeżenie dostałem jedno od MaRQsa chyba i się tym nie przejąłem więc pisałem nadal czasami w LIVESCORACH dublowałem posty i za to dostałem ostrzeżenie . Ale to nie wszystko .
Gdy pisaliśmy posty w LIVESCORE to była taka kolejność :

Aro
Nadal
Aro

Po czym Nadal usunął swój post i MaRQs dał mi drugie ostrzeżenie :-?
Potem gdy wyjaśniłem to z MaRQsem to Nadal dostał 2 ostrzeżenia .

piterus 
Grand Slam
^po prostu Piotrek

Wysłany: 2010-05-01, 09:00   

Space93 napisał/a:
W sumie Twoją sytuację rozumiem piterus, gdyż jesteś już tylko o krok od wyrzucenia, ale teraz z pewnością się pilnujesz, żeby nie popełniać tych samych gaf, błędów itd. ;)

Jeśli o mnie chodzi to mogą zostać mi te ostrzeżenia, szkoda, że jeszcze nigdy nie dostałem upomnienia. Ale ostrzeżenie dla Dory (w wątku, w którym nikt nie pisze, a edycja nie jest zauważalna) to przesada.

MaRQs szkoda, że nie dostawałem upomnień od ciebie. :-P

Agnieszka Radwańska

adner
ITF

Aga czy Ula?: Agnieszka, oczywiście
Wysłany: 2010-05-01, 10:42   

Pomijając jakość pracy i ogólnie samych moderatorów tego forum(nie wliczając w to admina), o której wiele można dyskutować, czym wy się tak przejmujecie? Ostrzeżenie to nic wielkiego, a traktujecie to jak jakieś śmiertelne piętno. Są pewne zasady, które na forach internetowych muszą być przestrzegane i tyle.

Matus78 
Administrator

Aga czy Ula?: Aggie
Wysłany: 2010-05-01, 13:29   

adner napisał/a:
Pomijając jakość pracy i ogólnie samych moderatorów tego forum(nie wliczając w to admina), o której wiele można dyskutować [...]

Człowieku o co ci chodzi ? Wiesz ile ja czasu temu forum poświęciłem, a ty jeszcze o jakości pracy pieprzysz moderatora ?

Cinek 
Administrator
Nowy rok, nowe nadzieje

Aga czy Ula?: Aga i Ula

Wysłany: 2010-05-01, 15:15   

Ostrzeżenia będą, bo jakiś minimalny regulamin musi być, żeby nie było samowolki. W my złośliwie z forum nie wyrzucamy po 3 ostrzeżeniach - jeszcze nikt nie wyleciał, więc nie wiem po co ta panika. Ostrzeżenia mają służyć tylko, jak nazwa wskazuje - ostrzeżeniu użytkownika, by nie łamał regulaminu.

A temat zamykam, bo się zrobił powoli z niego temat 'gorzkie żale'.

"You don't have to be perfect, but you have to try hard. And I did all the time." - Elena Dementeiva

Agnieszka Radwańska :love: ~ Urszula Radwańska :nono: ~ Roger Federer :padam: ~ Lleyton Hewitt :super: ~ Juan Martin del Porto ~ Łukasz Kubot :O ~ Gisela Dulko :love: ~ Jerzy Janowicz :cwaniak: ~ Michał Przysiężny :sugoi: Joasia Nalborska :love:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi