Aga czy Ula?: Obie siory! Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 4412 Skąd: Poland
Wysłany: 2012-02-11, 12:26
Ja liczę, że Isia będzie miała ładną kieckę;P Akurat Polka zna się na modzie, więc wątpię, że zgodziła by się zagrać w takim worku:D
Zresztą Franka musi grać w spodenkach. Każdy wie jak ona wygląda. Bliżej jej do faceta. Taka brutalna prawda. Ja myślę, że fajna byłaby taka sukienka w kolorze biało - czarnym. Np cała biała i na dole czarna falbanka czy jakiś pasek :D Zobaczymy, bardzo mnie ciekawi strój Isi
Wysłany: 2012-02-11, 14:12
MaRQs napisał/a:
i na dole czarna falbanka
Taka jak u Galiny?
Ja myślę, że Adze najlepiej pasują sukienki, zwłaszcza grafitowa i malinowa, chociaż wczoraj ta sama sukienka na Marion nie wyglądała już tak dobrze
Mogłaby też być jakaś w niebieskim kolorze, tak jak kiedyś outfity Adidasa.
Aga czy Ula?: Iśka i Ula
Wysłany: 2012-02-26, 22:43
Matko to są kobiece stroje ?! Prędzej to ja widzę w tym Federera niż naszą piękna Agnieszkę One musi grać w sukience i niech tego nie zmienia choć jest parę tenisistek , które powinny grać w takim ''czymś''
Aga czy Ula?: Agnieszka,ale ogólnie to obie siostry :)
Wysłany: 2012-02-27, 15:43
Nieeee ...jaka masakra
Wydaje mi się,że Agnieszka będzie miała sukienkę(do każdej kolekcji Lotto są sukienki)
a na tej stronie te sukienki się nie pojawiają,więc mam nadzieje,że zrobią z tego czegoś jakieś fajne połączenie.Agnieszka wydaje mi się,że w takim czymś by nie wyszła na kort ,
kołnierzyki,luźna koszulka,to nie styl Polki