Wysłany: 2011-03-18, 18:45 Podwójne błędy serwisowe - Aga
Statystyka mówiąca o podwójnych błędach serwisowych po drugim podaniu. Króluje w niej Maria Sharapova, która niemal 30% swojego drugiego podania przeradza w double fault. Aga w tej statystyce znajduje się bardzo nisko, co dobrze oznacza Oto pierwsza piątka i Polka (kolejno: drugi serwis, podwójne błędy, procent):
Aga czy Ula?: Aga
Wysłany: 2011-03-19, 08:15
Statystyka cieszy, dobrze, że Aga nie popełnia tych podwójnych.
Jednakże czasem chyba wolę wiedzieć podwójny, aniżeli 2 serwis i zabójczy return chociażby Sharapovej
Aga czy Ula?: Aga
Wysłany: 2011-03-19, 17:01
ja odwrotnie wole widziec zabojczy return niz podwojny, bo zabojczy return moze nie wejsc w kort i dac punkt Polce, a podwojny zawsze daje punkt rywalce, to ze Radwanska robi malo podwojnych to wiadomo od dawna i to bardzo dobrze swiady o jej koncentracji i umiejetnosciach serwisowych i jest sporym atutem
natomiast smieszy mnie ze komentaorzy podwojne nazywja prezentami, a jakie to prezenty skoro jej sie robi nagminnie przez cala kariere w walce na smierc i zycie o punkty i pieniadze, nie wiem czemu sie tak uparli, aby bledy nazywac prezentami, nikt nie robi bledow specjalnie, o prezentach to mozna mowic tylko zlosliwie, a oni to mowia calkiem powaznie: