Aga czy Ula?: Roma
Wiek: 17 Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 6447 Skąd: lubelszczyzna
Wysłany: 2011-11-15, 18:56 VOD - video na życzenie
VOD - VIDEO NA ŻYCZENIE
Drodzy userzy!
Aby ożywić ten dział stworzony został temat, w którym możecie wysyłać prośby o znalezienie przeze mnie filmików, których wy nie możecie znaleźć. Oczywiście są małe szanse, że znajdę wszystko, ale postaram sie zrobić co w mojej mocy. Czekam na zamówienia Wzór: Poszukuję następujących meczy:
Agnieszka vs. [IMIE I NAZWISKO RYWALKI], miejsce i rok rozgrywania turnieju
Alan - wtedy Vee miała poważną kontuzję, ale w sumie fajnie by było to zobaczyć.
A to mnie zaskoczyłeś Nie miałem o tym zielonego pojęcia, chociaż dziwiłem się, dlaczego dzienniki internetowe nic o tym nie wspomniały. Trochę mi to popsuło entuzjazm, ale mimo wszystko, chętnie bym to obejrzał
Aga czy Ula?: Aga
Wiek: 22 Dołączył: 05 Paź 2009 Posty: 2589 Skąd: Skierniewice/Wawa
Wysłany: 2011-11-15, 22:52
W tamtym meczu podobno Venus grała oburęczny backhand jedną ręką.... Wynik robi wrażenie, ale jak widać nie miał żadnego przełożenia na późniejsze mecze między nimi
I czemu Venus, według gazet, kontuzji doznała pod koniec pierwszej partii i kontynuowała grę w niezbyt prestiżowym turnieju, ryzykując zdrowiem ? Odbudowywanie rankingu z 6x pozycji na świecie mnie nie przekonuje. Tak czy tak, mecz bardzo chciałbym obejrzeć, nawet, jeśli V.Williams miała poważny uraz, nie skreczowała, nie wycofała się, więc Agnieszka dostała szansę, żeby z nią wygrać. Nie zmarnowała jej, i dobrze, bo dzięki temu ma chociaż jedno zwycięstwo z "siłową dominatorką"